Темы дня:

У ССО розказали деталі атаки на Севастополь

У ССО розказали деталі атаки на Севастополь

Оператори ССО були залучені для ідентифікації цілей, наведення та коригування вогню по кораблях Чорноморського флоту РФ.

Бійці Сил спеціальних операцій допомогли здійснити атаку на тимчасово окупований Севастополь у Криму, де були знищені два російські кораблі. Про це повідомило Командування ССО ЗСУ у суботу, 16 вересня.

Вказано, що була отримана інформацію із декількох джерел про ймовірне розташування великого десантного корабля “Мінськ” і дизель-електричного підводного човна “Ростов-на-Дону” на судноремонтному заводі у Севастополі.

Оператори ССО були залучені для ідентифікації цілей, наведення та коригування вогню. На човнах група підійшла до безпечного місця і завдяки підводним засобам дісталася до берега. На місці воїни за допомогою спеціальних засобів розвідки ідентифікували ціль, здійснили наведення і коригування вогню, а потім підтвердили знищення цілей.

“Зазначений матеріал публікується через певний час, враховуючи операційну безпеку і змушуючи ворога зрозуміти, що вже немає ніде безпечного місця для них”, – зазначили у ССО.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости