Темы дня:

У районі Кліщіївки під Бахмутом тривають потужні бої

У районі Кліщіївки під Бахмутом тривають потужні бої

Сили оборони України там “дуже потужно” наразі працюють, і пізніше буде повідомлено деталі.

На Бахмутському напрямку українські військові продовжують утримувати ініціативу, в районі Кліщіївки наразі йдуть потужні бої. Про це 6 липня в ефірі телемарафону повідомив речник Східного управління військ Збройних сил України Сергій Череватий.
“Там (у районі Кліщіївки – ред.) йдуть потужні бої, деталей ми поки що не можемо розкривати. Але судячи з того, як у ворожих пабліках у Telegram йде нагнітання паніки, думаю, що для них (росіян – ред.) буде дуже символічною назва Кліщіївка”, – сказав він.

За словами Череватого, Сили оборони України там “дуже потужно” наразі працюють, і пізніше буде повідомлено деталі.
На Бахмутському напрямку українські воїни продовжують утримувати ініціативу, проводять штурмові дії, витісняючи противника на південному та північному флангах навколо міста. Своєю чергою окупанти чинять сильний спротив.
За добу росіяни обстріляли українські позиції 361 раз зі ствольної та реактивної артилерії, відбулося три авіанальоти та стільки ж бойових зіткнень. Було знищено 57 окупантів, 136 поранено.
ВСУ знищили три ворожі танки, РСЗВ Град, САУ Піон, а також ЗРК С-400 Тріумф, гаубицю Д-300, п’ять польових складів із боєприпасами та один склад паливно-мастильних матеріалів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: