Темы дня:

У Мелітополі повторюється сценарій Херсона – ЗСУ

У Мелітополі повторюється сценарій Херсона – ЗСУ

Наразі росіяни намагаються облаштувати лінію оборони у глибині території на лівому березі річки Дніпро, зазначила Наталія Гуменюк.

Українські військові бачать схожість у поведінці російських загарбників у тимчасово окупованому Мелітополі зі сценарієм, за яким вони втекли з Херсона. Про це у понеділок, 19 грудня, сказала начальник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телеканалу 24.
“В принципі, все за тим же сценарієм, як було і на правому березі. Напевно, він їм дуже сподобався”, – сказала Гуменюк.
Вона нагадала, що росіяни спочатку громадилися навколо Херсона, будуючи зміцнення, після цього повідомляли, що вони залишають деякі населені пункти, і готувалися до вуличних боїв. Потім заявляли, що ще “не все втрачено”, і виносили з банків та інших установ все, що вважали за цінне.
“В принципі все повторюється, вони люблять наступати на ті самі граблі, тож хай працюють за тим самим сценарієм, ми принаймні знаємо, чим це все закінчиться”, – додала Гуменюк.
За її словами, зараз росіяни намагаються облаштувати лінію оборони у глибині території на лівому березі річки Дніпро і “хоч якось звітувати перед своїм керівництвом”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости