Темы дня:

У Білорусі будують табори для “вагнерівців” – ЗМІ

У Білорусі будують табори для “вагнерівців” – ЗМІ

Мова йде про будівництво табору на 8 тисяч бійців у місті Осиповичі, яке знаходиться за 200 км від кордону з Україною. І таких таборів буде кілька, стверджують джерела.

У Могилівській області Білорусі почалося будівництво таборів для розміщення найманців ПВК Вагнер Євгена Пригожина. Про це повідомило російське видання Верстка у понеділок, 26 червня.

Стверджується, що вдалося підтвердити будівництво табору на 8 тисяч бійців у місті Осиповичі, яке знаходиться за 200 км від кордону з Україною. І таких таборів буде кілька.

“Ми працюємо, вже сьогодні працюємо. Завтра до обіду стоїть завдання (побудувати – ред.), – сказав співрозмовник з лісництва Могилівської області, додавши, що площа табору становитиме 24 тисячі кв. м.

Джерело видання, близьке до керівництва Могилівської області підтвердило, що владі дали вказівку збудувати табір для ПВК у регіоні.

Інформацію, що найманців відправлять до Білорусі, підтверджують і родичі бійців ПВК.

Так, одна з родичок, посилаючись на свого знайомого, повідомила, що підрозділи Вагнера, що залишилися в Ростові, направлять до Білорусі. Ще одна співрозмовниця розповіла, що її чоловік, який у суботу перебував у Ростові, повідомив, що, швидше за все, вирушить до Білорусі, але більше не виходив на зв’язок.

Також троє учасників чатів родичів повідомили, що отримували схожі повідомлення від близьких, але не знають точно, чи їх підрозділи прямують у бік Білорусі. Один із співрозмовників повідомив, що його родич наразі перебуває “під Ростовом”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости