Темы дня:

“Шахтар” мінімально програв “Барселоні” у матчі Ліги чемпіонів

“Шахтар” мінімально програв “Барселоні” у матчі Ліги чемпіонів

Донеччани зіграли в Іспанії.

У середу, 25 жовтня, в рамках 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів “Барселона” на Олімпійському стадіоні імені Луїса Компаніса прийматиме донецький “Шахтар”.

“Барса” перед поєдинком з українським клубом не змогла розраховувати на низку важливих футболістів, серед яких Роберт Левандовскі та Гаві.

Донеччани за день до гри оголосили про призначення нового головного тренера 52-річного боснійця Маріно Пушича.

Сам матч завершився перемогою гранду світового футболу з рахунком 2:1. Початок першого тайму пройшов у спокійному темпі, команди не поспішали атакувати, але кілька небезпечних загроз створили господарі, коли двічі українську команду врятував Різник.

Коли здавалося, що донеччани впевнено почуваються на полі, “Барселона” двічі відправила м’яч у сітку – спочатку Торрес після удару Лопеса у стійку та провалу оборони добив круглого у ворота, а після вже сам Лопес шикарним ударом від стійки подвоїв перевагу.

У другому таймі “гірникам” вдалося швидко відіграти м’яч – Судаков вийшов віч-на-віч з тер Штегеном після шикарної передачі Азарова і зробив рахунок 2:1.

Після цього “Шахтар” почав чинити тиск на не основний склад іспанців і створив кілька добрих шансів, але і “Барса” мала свої можливості для третього голу.

“Барселона” – “Шахтар” – 2:1

Голи: Ф.Торрес, 28, Лопес, 36 – Судаков, 62.

“Барселона”: тер штеген, Алонсо (Бальде, 70), І.Мартінес (Крістенсен, 82), Араухо, Канселу, Гюндоган, Ромеу, Лопес (Касадо, 82), Фелікс (Гію, 75), Ф.Торрес, Ямаль.

“Шахтар”: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко (Егіналду, 93), Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів (Невертон, 63), Сікан (Келсі, 70).

Попередження: Ф.Торрес, Бальде – Конопля.

Нагадаємо, “Шахтар” у перших двох турах програв “Порту” (1:3) та обіграв “Антверпен” (3:2). Каталонці на старті групи ЛЧ перемогли і “Антверпен” (5:0) і “Порту” (1:0).

Вже 7 листопада “Шахтар” та “Барселона” зустрінуться у Гамбурзі в рамках 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Раніше повідомлялося про те, що матч “Шахтаря” у наступному турі УПЛ перенесено на весну.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: