Темы дня:

Шахтар розгромив Минай у перенесеному матчі 9-го туру УПЛ

Шахтар розгромив Минай у перенесеному матчі 9-го туру УПЛ

Донецький клуб у номінально гостьовому матчі чемпіонату України легко обіграв закарпатську команду.

Минай не зміг скласти конкуренцію Шахтарю у номінально домашньому матчі. Сьогодні, в останній день зими, команди зіграли перенесений поєдинок дев’ятого туру української Прем’єр-ліги.
Однак боротьби у поєдинку, що відбувся у Львові, не вийшло. Гості з перших хвилин перехопили перевагу і почали показувати свій клас.
Вже на 8-й хвилині Степаненко відкрив рахунок, а на 15-й Сікан подвоїв перевагу “гірників”. І хоча господарям, після помилки воротаря Анатолія Трубіна, вдалося один гол відіграти, ще до перерви Судаков відновив перевагу у рахунку. У другій половині той-таки Сікан довів справу до розгрому, встановивши остаточний рахунок 4:1.
УПЛ. 9-й тур
Минай – Шахтар – 1:4
Голи: Воробчак, 31 – Степаненко, 8, Сікан, 15, 60, Судаков, 40 (пен.)
Минай: Бандура – Рогозинський (Мельник, 46), Нємчанінов, Горін, Гончар – Віттенчук – Гечев, Твердохліб (Паламар, 74), Байдал (Шишка, 46), Воробчак (Голуб, 84) – Вишневський (Колесник, 79).
Шахтар: Трубін – Матвієнко, Ракицький (Топалов, 61), Бондар, Конопля – Степаненко (Назарина, 67) – Судаков (Петряк, 79), Джурасек, Бондаренко, Зубков (Гочолеішвілі, 61) – Сікан (Келсі, 62).
Удари (у площину): 5 (3) – 17 (10)
Кутові: 1 – 8
Офсайди: 0 – 1

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости