Темы дня:

Росіяни двічі намагалися вбити генерал-майора Танцюру

Росіяни двічі намагалися вбити генерал-майора Танцюру

Першого разу українській стороні вдалося дізнатися про плани ворога. А після другого нападу воєначальник залишився живи завдяки тому, що сів не у своє авто. 

Російські військові вже двічі намагатися вбити командувача Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майора Ігоря Танцюру. Про це, посилаючись на свої джерела у військових колах, розповідає УП.

Про вбивство Танцюри вагнерівці збрехали 2 травня, та вже наступного дня речник ТрО України Денис Зелінський спростував цю заяву, додавши, що “всі живі та здорові”.

“На командувача Сил ТрО дійсно скоїли замах, – пише УП, – його колону обстріляли, і в машину, в якій мав перебувати Танцюра, влучили. Але командувач того дня сів у машину супроводу, їй вдалося виїхати з-під обстрілу”.

За даними ЗМІ, це вже другий замах на воєначальника. Першого разу українській стороні вдалося дізнатися про плани росіян, після чого до маршруту пересування Танцюри на фронті внесли зміни.

“Питання, звідки ворог отримував інформацію в обох випадках, залишається відкритим”, – зазначає ЗМІ.

Нагадаємо, вранці 10 травня в мережі на російських Tg-каналах почали з’являтися повідомлення про те, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач Сухопутних військ Олександр Сирський ліквідовані. Згодом це спростували в Міноборони. Заступниця глави МО Ганна Маляр написала, що всі наші командири живі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости