Темы дня:

Рекомендації по вибору жіночого пальта

Кожна жінка прагне виглядати привабливо та ефектно. Особливо важко досягти цього осінню та взимку, коли перше, на що звертають свою увагу перехожі, – це верхній одяг. Тому більшість представниць прекрасної статі обирають пальто. Правильно підібране пальто ідеально підкреслить фігуру, або ж приховає її недоліки. Так як одяг жіночий купити – не проблема, то мова піде про те, на що звертати увагу при виборі пальта.

Фасон по фігурі

Пальто жіноче купити по фігурі вдається не всім, навіть попри те, що сучасний ринок вражає представленим асортиментом. Це пов’язано з тим, що не всі жінки вміють підібрати фасон, який би підкреслював переваги фігури, та приховував її недоліки.

Наприклад, низькій та повній жінці слід обирати пальто з довжиною до середини ікри. Худа та висока панянка з допомогою пальта з паском виділить свою талію. Широкі стегна легко сховати під трапецієвидним пальто. Для жінки з широкими плечима підійде однотонне пальто з об’ємним коміром.

Замовляючи річ в інтернет-магазині, варто дотримуватись розмірів, вказаних у таблиці від виробника. При цьому треба враховувати, що верхній одяг носитиметься разом з пуловером або грубим джемпером.

Колір

Дизайнери цього сезону в своїх колекціях використовують багату палітру кольорів, тому жінки можуть обирати будь-який варіант на свій смак. Головне правильно поєднувати колір пальта з аксесуарами.

Яскравий колір, принти і вишивки потребують більш стриманих прикрас, якщо на меті – акцентувати увагу саме на одязі. Під однотонне пальто вдалим рішенням стануть яскраві прикраси, паски, рукавички і т. д.

Матеріал

Для верхнього одягу використовують різний матеріал, тому вибір залежить лише від уподобань покупця. Загалом, це можуть бути наступні матеріали:

  • кашемір, надзвичайно приємний і теплий матеріал;

  • твід, м’який та еластичний;

  • шерсть, найтепліша, з часом практично не втрачає свій вигляд, якщо дотримуватись рекомендацій виробника при пранні;

  • драп, чудово тримає форму речі, майже не мнеться.

Крім цього використовують і інші матеріали, такі як шкіра, замша, щільні тканини і т. д.

Довжина

Довжину підбирають згідно власного росту та особливостей фігури.

Довге пальто невисоким жінкам обирати не варто, візуально вони ще більше зменшать власницю у рості, проте таку довжину можуть обирати стрункі та високі представниці жіночої статі.

Класичні моделі до колін завжди будуть у тренді. Такий одяг підходить майже всім, головне – підібрати взуття. Говорячи про взуття, слід відзначити, що під пальто однаково підійдуть черевики з металевими елементами, напівчоботи з широкою халявою або ж чоботи на високих підборах.

Серед тенденцій моди цієї осені знову з’явились пальта з довжиною вище колін. При цьому слід відзначити широкий вибір моделей:

  • приталені;

  • бушлати;

  • пончо;

  • жакети;

  • накидки.

До цього списку входять навіть пальто-шалі.

Завдяки такій різноманітності моделей кожна жінка може обрати саме ту, яка її ідеально підходитиме за всіма критеріями.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости