Темы дня:

П’ятірка найкращих ароматів для чоловіків

П’ятірка найкращих ароматів для чоловіків

Парфуми — чудовий завершальний етап підготовки стильного образу. Чимало чоловіків надають перевагу сильним ароматам, які здатні висловити їх стиль, особистість та індивідуальний смак. Величезний вибір парфумерії може трохи заплутати недосвіченого покупця. Тому ми пропонуємо вашій увазі підбірку цікавих ароматів, які полонили серця чоловіків у всьому світі.

Creed Aventus

Цей неперевершений аромат презентували у 2010 році. З того часу він став справжньою легендою серед чоловічих парфумів. Він втілює силу, успіх та елегантність.

Creed Aventus органічно поєднує у собі ноти бергамоту, червоного яблука, жасмину, листя пачулі та троянди. Завершують композицію комбінація амбри, ванілі та мускусу. Завдяки цьому парфум має глибокий та стійкий шлейф, який асоціюється з загадковістю та сексуальністю.

Парфум від Creed ідеально підходить для вечірок та особливих подій. Він є досить універсальним, тому його можна порадити як молодим чоловікам, так і досвідченим джентльменам. Creed Aventus здатний органічно підкреслити індивідуальність, стиль та харизму. Ще однією важливою його перевагою є висока стійкість. Аромат належить до преміальної категорії.

Dior Sauvage

Прем’єра аромату відбулася у 2015 році. Цей аромат одразу полонив серця чоловіків. Він є уособленням сучасності, сексуальності, таємничості та стилю.

Головними нотами в композиції виступають свіжі цитруси. Завдяки цьому парфум набуває свіжого та енергійного звучання. На зміну цитрусам приходять деревні нотки, які надають композиції глибини та таємничості. Оскільки в ароматі присутні ваніль, амбра та пачулі, вони створюють багатогранне звучання та створюють сексуальну привабливість. Чудова стійкість Dior Sauvage приємно вражає, а його інтенсивність чудово змінюється протягом дня.

Цей легендарний аромат можна сміливо порадити кожному чоловікові, незалежно від його віку. Парфум привертає до себе увагу й залишає незабутнє враження. До речі, він настільки універсальний, що підходить як для повсякденного використання, так і урочистих заходів.

Bleu de Chanel

Класичний і неперевершений аромат презентували у 2010 році. Він є одним з найпопулярніших серед чоловіків, адже уособлює силу, елегантність та сучасність. Якщо ви шукаєте парфум для створення сильного та стильного образу, то цей варіант справді буде найкращим.

В ароматі органічно поєднуються солодкі ноти жасмину та пачулі. Їх цікаво відтіняють композиція з цитруса, рожевого перцю, м’яти та кедру. Завершують аромат кінцеві ноти, до яких входять сандалове дерево та імбир. Сексуальна та розкішна композиція ідеально пасуватиме до вечірніх заходів та спеціальних випадків.

Загалом аромат Bleu de Chanel органічно підкреслює стиль та харизму свого власника. Він доповнює елегантний образ та привертає до себе увагу. Його не можна назвати універсальним рішенням для кожного чоловіка, втім переважна більшість представників сильної статі знаходять у ньому щось цікаве для себе.

Tom Ford Noir

Цей парфум побачив світ у 2012 році. Це розкішний та загадковий аромат, який можна вважати найкращим уособленням сили, елегантності та інтриги.

Tom Ford Noir належить до категорії деревних ароматів. В ньому органічно поєднуються пряні ноти чорного перцю та кардамону, які доповнює ніжна болгарська троянда. Завершенням композиції є тонке поєднання амбри, ветивера, шкіри та пачулі.

Аромат є глибоким та стійким. Магічне поєднання нот дозволило створити композицію таємничості, сексуальності та витонченості. Tom Ford Noir підходить кожному чоловікові, який надає перевагу розкоші та вишуканості. Витончений аромат здатний підкреслити індивідуальність та стиль свого власника, залишаючи по собі приємний та загадковий шлейф.

Acqua di Gio by Giorgio Armani

Це класичний та свіжий аромат, який майже 30 років не полишає рейтингу найкращих парфумів для чоловіків. Він втілює у собі свіжість Середземномор’я та ніжну блакить моря. Саме тому шлейф аромату залишає по собі відчуття легкості, відкритості та свободи.

Аромат ідеально підходить для літньої пори. Він поєднує в собі свіжість персика та моря, ніжність жасмину та трояни, терпкість білого мускусу, кедру та дубового моху. Завдяки такому поєднанню аромат набуває витонченості та сексуальності. Він є універсальним, тож чудово пасуватиме і під офіційний костюм, і під кежуал стиль.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости