Темы дня:

Путін скликав нараду через погром в Махачкалі

Путін скликав нараду через погром в Махачкалі

Мова буде йти про спроби Заходу використовувати події на Близькому Сході для розколу російського суспільства, анонсував Дмитро Пєсков.

Президент Росії Володимир Путін проведе велику нараду через масовий погром з пошуком євреїв в аеропорту Махачкали. Про це сказав речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у понеділок, 30 жовтня.

За його словами, на цій нараді буде присутнє все вище керівництво РФ.

“Путін планує сьогодні орієнтовно о 19.00 провести велику представницьку нараду і обговорити на ній спроби Заходу використовувати події на Близькому Сході для розколу російського суспільства. Відбудеться детальна розмова” – заявив Пєсков.

Він уточнив, що нарада відбудеться в очному режимі. Очікується виступ Путіна, а далі захід пройде в закритому режимі.

При цьому Пєсков не став коментувати заходи, які може Кремль застосувати щодо учасників заворушень у Махачкалі, запропонувавши дочекатися наради.

Речник Кремля також запевнив, що у Москві не планують відміняти заходи до так званого Дня народної єдності.

“Щодо Дня народної єдності – це наше свято, яке ми відзначатимемо, звичайно”, – сказав він, відповідаючи на запитання про те, чи вплинуть події в Дагестані на майбутнє свято.

Нагадаємо, 29 жовтня в аеропорт Махачкали прорвалися сотні людей через приліт літака із Тель-Авіва, яким нібито прибули в Дагестан біженці з Ізраїлю. Натовп ламав двері у приміщенні аеропорту в пошуках євреїв. Поліцейські ніяк не перешкоджали натовпу.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости