Темы дня:

Побиття військового: поліція повідомила подробиці

Побиття військового: поліція повідомила подробиці

Поліція також додала, що відкрила проти священика кримінальне провадження за фактом побиття військового.

Побиття українського військового у Хмельницькому прокоментували представники поліції, повідомляє Telegram-канал Труха у неділю, 2 квітня.

“Чоловік під час проведення молитовної літургії, скинув зі столу Євангеліє, вчинив словесну молитовну літургію священика. Наразі вирішується питання про притягнення громадянина до адміністративної відповідальності. Також за фактом побиття військовослужбовця слідчі відкрили кримінальне провадження щодо священика”, – йдеться у повідомленні.

В УПЦ МП також прокоментували цей інцидент у Facebook. Спочатку там заявили, що “людина, переодягнена у військову форму, здійснила розбій”. Пізніше вони редагували повідомлення: згадали депутата, який виклав відео із побиттям та назвали інцидент “провокацією”.

“У Хмельницьку після закликів місцевого депутата чоловік, переодягнений у військову форму, влаштував провокацію просто під час Божественної літургії у кафедральному соборі УПЦ”, – заявили там.

Депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик заперечує таке твердження у коментарях в одному із повідомлень на своїй Facebook-сторінці.

“Усім хто розповідає про “переодягненого чоловіка у військові формі”, приходьте, його побратими з підрозділу вам проведуть пізнавальну бесіду”, – наголосив він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: