Темы дня:

Основні переваги букмекерської контори 1xBet

Основні переваги букмекерської контори 1xBet

Коли була створена компанія 1xBet?

1xBet була заснована у 2007 році, має ліцензію Кюрасао і східноєвропейське походження. Букмекерська контора нараховує понад 400 000 активних гравців. Більшість з них родом з країн СНД, Португалії, Німеччини та Африки, де бренд отримав безліч місцевих ліцензій. 1xBet.com виступає офіційним партнером Барселони, іспанської Ла Ліги і Італійської Серії А. Російський букмекер виділяється своїми високими коефіцієнтами, майже миттєвим зняттям коштів і багатим розділом ставок в реальному часі. Ставки на спорт 1xBet мають більш ніж 60 000 подій щомісяця з 50+ видів спорту, а любителі футболу матимуть можливість зробити свої ставки на більш ніж 500 екзотичних ставок. 

Шанувальники баскетболу, тенісу та хокею знайдуть тут своє місце, в той час як велика кількість випадків, політичних і розважальних ставок також на кону. Такі функції, як азіатський вид, конструктор ставок і “редагувати мою ставку”, зроблять ставки гравців більш зручними. Ви можете ознайомитися з усією інформацією за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=CUF51Ud8u7w. Щодня пропонується більш ніж 1.000 живих подій, і, крім основних видів спорту, гравці можуть робити ставки на скачки, хорти і крикет. На кожен футбольний матч можна зробити більше 180 додаткових ставок, наприклад, на тотал азіатських матчів, наступний гол і команду, яка заб’є останній гол.

Чи є мобільна версія букмекерської контори?

1xBet пропонує безліч матчів з кращих ліг, таких як: Serie A, La Liga і Bundesliga, а також функцію відео MultiLive. Виведення коштів доступний і відкритий до останніх етапів кожного матчу. Час прийому ставки 3 секунди скорочується до 1 секунди через Quickbet. Букмекерська контора 1xBet пропонує власні додатки для всіх типів настільних і мобільних пристроїв, таких як Android, iOS і Windows, а також оптимізований мобільний сайт. Гравці також можуть використовувати набагато легші компоненти браузера для Windows або Linux.

У розпорядженні гравців більше 140 способів оплати, а виведення коштів на електронні гаманці і криптовалюта здійснюється всього за кілька хвилин. Служба підтримки клієнтів працює цілодобово і без вихідних, з нею можна зв’язатися через чат, електронну пошту та телефон. За винятком згаданих вище партнерських відносин, 1xBet.com виступає в якості офіційного партнера Національної футбольної команди Нігерії, Прем’єр-ліги Нігерії, Бразильської серії А і офіційного спонсора Кубка африканських націй.

Бонусна система букмекерської контори.

Бонусні пропозиції букмекерської компанії 1ХBet практично нічим не відрізняється від пропозицій ряду інших компаній. Тут є вітальний бонус, який надається кожному новому зареєстрованому користувачеві. Також поширені бонуси на кожен другий, третій, четвертий депозит. Крім того, тут існує можливість придбати подарункові кошти за рахунок розіграшів, призових місць в турнірах. Максимальний розмір в БК становить 50 000 рублів. Крім того, всі додаткові кошти, які зараховуються на бонусний рахунок, повинні відбиватися і тільки після цього переводяться в реальні гроші, які можна вивести.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: