Темы дня:

Оформлення кредиту онлайн: переваги та недоліки

Брак коштів — доволі часта ситуація для пересічних громадян. Невчасно зламана побутова техніка, хвороба чи просто бажання поїхати на відпочинок потребують витрат. А якщо в потрібний час немає необхідної суми? Невже слід відмовитись від придбання необхідних речей? Насправді брак коштів легко вирішується за допомогою банків. Гроші в кредит https://ideabank.ua/uk/cash-credits дозволяють придбати необхідне без довгого заощадження та зайвого клопоту. А сучасні технології дають можливість укласти угоду онлайн, не витрачаючи багато часу. Головне — розумно поставитися до оформлення кредиту, зваживши всі недоліки та переваги.

R4Tw4yTSpAFMld7G5wSeD6frsztRcuWxgeRplFY7aWb5X7CrLVwPmc98g4M3XP_DAVv-M8l755Et-KuPgnh1Cpash529cTvrnj9Jb0PTD4dvf0mLj8zybCiriZjGj7VaC0VNtSmxykDWRO4896yVhFs

Оформлення кредиту в банках

Наразі всі фінансові організації пропонують різноманітні кредитні продукти. Можна обрати потрібну програму для будь-яких цілей. При цьому надається помірна відсоткова ставка та можливість розділити виплати на тривалий час. Таким чином можна використати потрібну суму та погасити борг без зайвого навантаження на сімейний бюджет.

Політика банків передбачає надання будь-якої суми. В середньому споживчі кредити надають можливість отримати від 1000 до 200 000 грн. Також можливо оформити позику на більш значні суми. Але в такому випадку доведеться надати банку додаткові документи, а іноді ще заставу та поручителів.

Також слід враховувати, що після погашення кожного кредиту поліпшується рейтинг позичальника. Тобто буде набагато легше отримати наступну позику.

При оформленні великих сум банки вимагають проходження процедури повної ідентифікації. Тобто потрібно буде відвідати фінансову установу особисто. Тільки тоді надається можливість отримати кошти. Крім того, в багатьох банках відсутня можливість отримати кредит онлайн. Це надає певних незручностей клієнтам. Але також є фінансові установи, які дбають про зручність для користувачів та пропонують програми онлайн кредитування. Один з них — Ідея Банк. Тут передбачено подання заявки онлайн та оформлення за допомогою Дії. Таким чином клієнти мають змогу отримати потрібні кошти без втрати часу на поїздку до банку.

На що варто звернути увагу при оформленні кредиту онлайн?

DKSWwLzku3s5Wu-1meiOMpGAeZlCXEywoLqPdPjpbU-QDHziCSCl5RXXsjYcBJkRcbcwsg2kEn88WUHah-8oSfZsawbJGdx0dl-Y0rFwlR4yoFlbF_d4Rc8R-z1rFLdFAlPaIp6j6p0eBksLDS2Ey4A

На жаль, наразі з’явилося багато шахраїв, які пропонують гроші онлайн. В результаті вони отримують особисті дані позичальників, а кошти не надають. Більш того, вони всіма способами присипляють увагу та, використовуючи психологічні прийоми, змушують надати персональні дані. Врешті-решт людина не просто не отримує кредиту, а й ризикує втратити наявні кошти.

Щоб не стати жертвою шахраїв, потрібно дотримуватись наступних рекомендацій:

  • подавати заявки тільки з офіційного сайту надійних банків;
  • не переказувати гроші в якості «гарантії погодження кредиту»;
  • відмовлятися від сайтів, що вимагають багато персональних даних (для подання заявки достатньо номеру телефона та ІПН);
  • не користуватися послугами посередників, що вимагають сплати за подання документів;
  • не надавати реквізити наявних карток;
  • уважно читати умови договору;
  • не надавати пін-код картки.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости