Темы дня:

Над Київщиною збили понад 40 ракет – Зеленський

Над Київщиною збили понад 40 ракет – Зеленський

Понад 40 ракет терористів було знищено саме у небі центральних районів країни та поблизу Києва 16 грудня.

Президент Володимир Зеленський подякував бійцям Повітряних сил, зенітникам, розвідникам та всім іншим, хто захищає і хто допомагає захищати українське небо. Сьогоднішній результат – 60 ракет збиті. Про це президент сказав у вечірньому зверненні до українців 16 грудня.
“Насамперед, дякую нашим бійцям Повітряних сил, зенітникам, розвідникам та всім іншим, хто захищає і хто допомагає захищати українське небо. Сьогоднішній результат – 60 ракет збиті. Відзначилися всі повітряні командування: Центр, Південь, Схід та Захід. Особливо результативними були бійці 96-ї зенітної ракетної бригади, що прикривають Київську область. Понад 40 ракет терористів було знищено саме в небі центральних районів країни та поблизу Києва. Я дякую вам, воїни!”, – сказав глава держави.
Однак президент наголосив, що були і влучення.
“Терористам потрібна така масованість ракетних нальотів, щоб хоча б частина їхніх “виробів” досягала призначених цілей. Усі їхні мішені сьогодні цивільні, і це переважно енергетика та об’єкти теплопостачання. На будь-що розраховували ракетопоклонники з Москви, це все одно не змінить розстановки сил у цій війні. Їм вистачить ракет для кількох таких масованих ударів. Нам вистачить цілеспрямованості та віри в себе, щоб і після цих ударів повертати своє”, – сказав президент.
Також Зеленський вкотре попросив партнерів знайти можливість надати нам надійний щит ППО.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости