Темы дня:

ЗСУ звільнили понад 40 сіл та міст – Зеленський

ЗСУ звільнили понад 40 сіл та міст – Зеленський

Кількість українських прапорів, які повертаються на своє законне місце у рамках оборонної операції, зростає з кожним днем.

На півдні України звільнено 41 населений пункт, проте це звільнення досягнуте місяцями жорсткої боротьби, сказав у відеозверненні у четвер, 10 листопада, президент України Володимир Зеленський.
“Сьогодні є гарні новини з півдня. Кількість українських прапорів, які повертаються на своє законне місце в рамках оборонної операції, – вже десятки. 41 населений пункт звільнено”, – сказав він.
Президент подякував усім нашим героїм, які забезпечують цей поступ.
“Але, радіючи, всі ми маємо пам’ятати і зараз, і завжди, що означає цей рух: кожен крок наших Сил оборони – це життя наших воїнів. Життя, яке віддається за свободу для українців. Все, що відбувається зараз, досягнуто місяцями жорстокої боротьби “Досягнуто і хоробрістю, і болем, і втратами. Це не ворог іде – це українці великою ціною женуть окупантів”, – сказав Зеленський.
Також він зазначив, що як і на сході нашої країни – на Харківщині, як ще раніше на півночі – Київщині, Сумщині, Чернігівщині, зараз – Миколаївщина, Херсонщина.
“А повинні пройти весь шлях – на полі бою та в дипломатії, щоб на всій нашій землі, по всьому нашому міжнародно визнаному кордоні були наші прапори – українські прапори. І більше ніколи жодних ворожих триколорів”, – підкреслив гарант.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости