Темы дня:

На фронті військова ініціатива перейшла на сторону України

На фронті військова ініціатива перейшла на сторону України

В Міноборони заявили, що Україна ще не використала свій повний ресурс. 

На фронті військова ініціатива перейшла на сторону України, заявив заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов у Telegram.

“По всій лінії, що б там не говорили зараз, що росіяни спробували в районі Куп’янська щось зробити, – це була відчайдушна спроба якось відтягнути наші сили з інших напрямків. Але в цілому, вся ініціатива зараз на нашій стороні. Це важливо для наших партнерів, особливо по лінії військових. Вони розуміють усі виклики, пов’язані зі змінами та іншими питаннями, є постійний обмін інформацією з партнерами, консультації на цю тему”, – наголосив Гарврилов.

Він зазначив, що ЗСУ щодня просуваються від 100 метрів до кілометра.

“Кожен день ми вигризаємо нашу територію, ми вигризаємо першу і другу лінії оборони там, де Росія змогла щось побудувати”, – додає заступник.

За його словами,  всі розуміють, що Україна ще не використала свій повний ресурс.

Нагадаємо, голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі після засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” заявив, що міжнародна коаліція підготувала 17 бригадних бойових груп для контрнаступу України, це понад 63 тисячі військових.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: