Темы дня:

Міноборони запропонувало Росії підписати капітуляцію

Міноборони запропонувало Росії підписати капітуляцію

Україна переможе у війні з російськими окупантами, далі почнеться розпад нинішньої РФ, зазначив Олексій Резніков.

Росія поки що має можливість підписати капітуляцію та забрати свої війська з української землі. Про це повідомило Міноборони України у Twitter у середу, 24 серпня.
“Росіє, сьогодні – як і півроку тому – у тебе ще є можливість підписати свою капітуляцію, поки ми не знищимо тебе на нашій землі. Не проґав свого шансу, годинник цокає… цок-цок, цок-цок”, – йдеться у повідомленні.
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна переможе у війні з російськими окупантами, далі почнеться розпад нинішньої РФ.
“Я бажаю нам усім вірити в перемогу України, бажаю вам і собі вірити в те, що добро точно переможе зло, оскільки ми з вами перебуваємо на світлій стороні сили. А вона точно має перевагу над темрявою. Ми з вами здолаємо орків, і країна Мордора (Росія. – Ред.) розпадеться на окремі державні утворення”, – сказав Резніков в ефірі національного телемарафону.
На його думку, процес розпаду РФ зможуть побачити українці, які нині живуть.
“Ми ж залишимося соборними, незалежними і єдиними”, – наголосив Резніков.
Нагадаємо, сьогодні минає рівно півроку з моменту вторгнення Росії в Україну. Окупанти так і не змогли повністю захопити жодного українського регіону, включаючи Луганську область.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости