Темы дня:

HIMARS знищили понад 30 об’єктів – Міноборони

HIMARS знищили понад 30 об’єктів – Міноборони

Ленд-ліз для України запрацює, приблизно, з кінця вересня, коли закінчиться фінансовий рік у США та завершиться так звана президентська програма допомоги.

Американські ракетні системи HIMARS допомогли знищити вже понад 30 логістичних об’єктів армії РФ, що значно знизило наступальний потенціал окупантів. Про це розповів речник Міноборони Олександр Мотузяник в ефірі загальнонаціонального телемарафону.
“Дозволю собі згадати знамениті HIMARS, які зараз чудово працюють на передовій. За останні тижні знищено понад 30 логістичних військових об’єктів противника, через що зараз наступальний потенціал російських окупаційних військ значно знизився”, – сказав речник Міноборони.
Мотузяник каже, що ленд-ліз для України запрацює, приблизно, з кінця вересня, коли закінчиться фінансовий рік у США та завершиться так звана президентська програма допомоги. Спікер Міноборони зазначив, що Україна чекає на дуже позитивний ефект від ленд-лізу, оскільки Генштаб сам визначатиме, яке озброєння на цей момент буде необхідним для протистояння російським окупантам.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости