Темы дня:

Луганщина дедалі ближче. ЗСУ форсували Оскол

Луганщина дедалі ближче. ЗСУ форсували Оскол

На лівому березі під окупацією залишаються частина Куп’янського та Ізюмського районів Харківщини, де у селах до повномасштабного вторгнення Росії проживало кілька тисяч людей.

Збройні сили України переправилися через річку Оскол у Харківській області, заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай 18 вересня. Місце, де саме відбулася переправа, він не вказав.

Гайдай також перепостив відео воєнного блогера Анатолія Штефана, на якому можна побачити момент переправи. “Луганщина дедалі ближче. ЗСУ форсували Оскол. З учорашнього дня Україна контролює і лівий берег”, – зазначив Гайдай.

Інформацію про успішну переправу також підтвердили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ. “ЗСУ форсували Оскол. З учорашнього дня Україна контролює і лівий берег”, – йдеться у їхньому повідомленні.

Після успішного контрнаступу в Харківській області 6-12 вересня українські військові на якийсь час зупинилися на правому березі річки Оскол. На лівому березі під окупацією росіян залишалися частина Куп’янського та Ізюмського районів Харківщини, де у селах до повномасштабного вторгнення Росії мешкало кілька тисяч людей.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости