Темы дня:

Вишукана робота здалеку: Ключові принципи самоорганізації в ІТ компанії Галактика

Сучасний світ стає все більш залежним від інтернету, а дистанційна робота стає нормою для багатьох людей. Переваги цього підходу є очевидними – гнучкість у розкладі, економія часу та зручність. Проте, успішна віддалена робота вимагає вміння самоорганізації. У цій статті ми розглянемо ключові принципи самоорганізації, якими керується ІТ компанія Галактика, щоб ефективно працювати здалеку в нелегких умовах воєнного стану.

галактика

  • Встановіть чіткі робочі цілі. Перед початком роботи на відстані важливо визначити свої робочі цілі та плани на місяць, тиждень, день. Це допомогає працівникам Галактика утримуватись на шляху до досягнення успіху. Запишіть свої цілі і тримайте їх під контролем. У нагоді стануть онлайн таск-менеджери або ж звичайний блокнот. У будь-якому разі, ви повинні бачити те, над чим потрібно працювати.
  • Гаразд, завдання встановлені та записані. Тепер час підготуватися до віддаленого робочого дня. Хоч і не потрібно їхати до офісу, уявіть, що все-таки ви будете виходити з дому. Прокидайтеся заздалегідь (за 2 години до спланованого початку роботи), знайдіть час для зарядки та душу, поснідайте та вдягніться у пристойний комфортний одяг. Ви не повірите, але ми в Галактика перевірили, що саме так мозок налаштовується на робочий лад!
  • Скуштуйте помідорчик. Так, це жарт, але “метод помідора” справді допомагає виконати багато завдань за день. Метод Pomodoro застосувати легко: ставите будильник на 25 хвилин і намаєтеся працювати дуже швидко без зайвих відволікань. Опісля винагородіть себе десятихвилинною перервою.
  • Створіть робоче середовище. Не варто працювати на дивані, де ви бачите яскраві сни. Охайне робоче місце – запорука успіху. ІТ компанія Галактика забезпечує кожного необхідним обладнанням, а ось за ефективну організацію робочого простору відповідальні ви самі. Допомогти у цьому може красивий вид за вікном, оригінальне горнятко чи склянка або ж квітучий вазон. Таким чином, ви створите приємний фон – і самі захочете якомога швидше зануритися в позитивну робочу атмосферу.
  • Підтримуйте здоровий спосіб життя. Здоров’я та фізична активність є важливими для продуктивної дистанційної роботи. Включайте в свій розклад час для фізичних вправ, ведіть здоровий спосіб життя та враховуйте важливість пауз і відпочинку, бажано на вулиці.
  • Розділяйте дім та роботу. Багатьом віддаленим працівникам буває важко налаштуватися на робочий режим працюючи з дому. Але фахівці  ІТ компанії Галактика знають, що найкраще вирішення цієї проблеми – цілковитий розподіл робочих та домашніх обов’язків. Тобто, з 9 до 18 ви працюєте, немовби знаходитеся в офісі, а після заповітного завершення робочого дня присвячуєте себе домашнім справам.
  • Спробуйте розпочинати роботу з нескладних завдань (які вам можуть навіть подобатися). Річ у тім, що не завжди вдається “з’їсти жабу вранці”, тобто виконати все неприємне та складне зранку, щоб чудово почуватися потім. А як змусити себе взятися за ці справи? Саме тому Галактика радить входити в робочий ритм виконуючи прості задачі.

галактика сайтДистанційна робота в інтернет-епоху може бути успішною та приємною, якщо ви володієте навичками самоорганізації. Ключові принципи, які пропонує ІТ компанія Галактика,  допоможуть вам стати дисциплінованим, ефективним та відповідальним працівником. Заходьте на розділ Галактика вакансії, щоб пересвідчитися, як можна насолоджуватися свободою та гнучкістю, які надає віддалена робота!

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости