Темы дня:

Ідеальний провайдер ─ де знайти?

Ідеальний провайдер ─ де знайти?

Для більшості користувачів сьогодні надзвичайно важливо мати якісний інтернет-зв’язок. Це важлива частина життя жителів столиці, які працюють віддалено, навчаються онлайн, будують бізнес з використанням всесвітньої мережі, виконують безліч операцій, які неможливо реалізувати у випадку відсутності якісного інтернет-з’єднання. Тому щоб підключити домашній інтернет в Києві, потрібно знайти надійного і перевіреного часом провайдера, який може створити оптимальні умови його використання.

Провайдер UTELS кращий з кращих 

Не варто витрачати час на пошуки телекомунікаційної компанії в столиці. Їх дуже багато. Перше що треба зробити, вияснити, які провайдери надають послуги в вашому будинку чи житловому масиві їх може бути декілька. Допомогти з цим можуть сусіди чи управитель. Варто зазначити, що в зону покриття компанії UTELS входить більша частина столиці, тому якщо цей провайдер має своє обладнання за потрібною вам адресою, варто скористатися його послугами.

Підключення до мережі УТЕЛС це дійсно правильне рішення з декількох причин, які є суттєвими перевагами цього провайдера:

  • Використання технології GPON і волоконно-оптичного кабелю, що дозволяє надійно захистити мережу від стороннього доступу, мінімізувати вплив на неї сторонніх джерел електромагнітного випромінювання, чим суттєво покращити якість зв’язку.
  • Створення мережі, яка працює без світла. Для цього провайдер встановлює автономні джерела живлення, які забезпечують роботу активного обладнання в періоди, коли припиняється подача електроенергії на житлові будинки. Сьогодні це питання надзвичайно актуальне, тому більшість клієнтів УТЕЛС вибирає підключення з використанням оптоволокна і технології GPON.
  • Цілодобова технічна онлайн підтримка, яка працює безперервно 24 години на добу незалежно від дня тижня. Кваліфіковані фахівці допомагають оперативно вирішувати всі питання, які виникають у абонентів стосовно функціонування інтернет-мережі.
  • Висока швидкість до 1 Мбіт/с, висока ступінь захищеності мережі від стороннього доступу вбудувати будь-яке обладнання для крадіжки даних абонентів практично неможливо.
  • Навіть під час одночасного підключення декількох користувачів до однієї точки доступу характеристики мережі практично залишаються незмінними.
  • Підключення без додаткової плати інтерактивного телебачення, для якого не потрібно проводити другий кабель. Це вигідно і практично для абонента, який отримує з використанням волоконно-оптичного кабелю дві послуги одночасно.

Отримати більше корисної інформації щодо підключення до мережі інтернет-провайдера UTELS можна шляхом переходу за цим посиланням https://utels.ua/.

Ознайомтесь з тарифами від провайдера УТЕЛС, щоб вибрати найкращий варіант. Також зверніть увагу на акційні пропозиції, які дозволяють економити кошти на підключенні та користуванні інтернетом протягом певного часу. Порівняйте пропозиції цього провайдера з його конкурентами та впевніться в тому, що це дійсно найкращий варіант. Його послугами вже встигли скористатися тисячі киян, яких повністю задовольняє якість інтернету від UTELS.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости