Темы дня:

Ерлінг Холанд обійшов Кіліана Мбаппе і став найдорожчим гравцем світу

Ерлінг Холанд обійшов Кіліана Мбаппе і став найдорожчим гравцем світу

Як стало відомо, нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд став найдорожчим гравцем світу. Норвежець оцінюється у 170 млн євро. Він обійшов форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе (160 млн.).

Відомому норвезькому футболісту тільки 22 роки, але він вже встиг заявити про себе, як про потужного гравця. Саме тому Холанда запросили до норвезької збірної з футболу. Але у Чемпіонаті світу з футболу 2022 національна команда Ерлінга не змогла пройти у наступний етап, її випередили збірні Нідерландів та Туреччини. Дізнатись інших учасників турніру, а також розклад матчів на ЧМ-2022 та аналітичні прогнози на них можна за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/tips/tournament-chempionat-mira-po-futbolu/.

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола розповів, що Ерлінг Холанд почувається краще, якщо порівнювати з суботою та неділею. Але футболіст не готовий на всі 100% виходити на поле. Гвардіола додав, що не хоче ризикувати таким потужним гравцем, адже у цьому немає сенсу. 

Слід нагадати, що нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд отримав ушкодження у матчі Ліги чемпіонів із «Боруссією». Про це розповів головний тренер «городян» Гвардіола.

«Манчестер Сіті» продовжує переслідувати «Арсенал», відстаючи від лондонців лише на два бали. В останньому турі АПЛ «міщани» обіграли 3:1 «Севілью», а лише за шість останніх матчів «Сіті» зміг забити вісім голів. На виїзді «Манчестер Сіті» виграв лише двічі на відрізку у п’ять ігор. Зрозуміло, що захист та воротар Едерсон теж демонструють впевнену гру, пропустивши лише два м’ячі у семи матчах, але проблеми в атаці все ще дають про себе знати.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: