Темы дня:

Стало відомо, чому Мессі поки не хоче залишати ПСЖ

Стало відомо, чому Мессі поки не хоче залишати ПСЖ

Відомий форвард з Аргентини поки не планує покидати французький клуб. Так, за інформацією джерела, Ліонель Мессі продовжує вивчати французьку мову. Він іноді навіть практикується у ній зі своїми дітьми.

Слід додати, що Мессі захищає не тільки кольори «парижан», але й відіграє значну роль у футбольній збірній Аргентини. Його національна команда змогла вибороти собі місце у наступному етапі Чемпіонату світу з футболу 2022. Перший матч Аргентини цього етапу запланований на 22-е листопада проти збірної Саудівської Аравії. Дізнатись про інші матчі Чемпіонату світу з футболу та прочитати прогнози на них з коефіцієнтами від букмекерів можна на сайті Bookmaker Ratings.

Форвард Мессі не має наміру залишати французький клуб, не вигравши значний клубний турнір. Він продовжує переговори з керівництвом парижан про продовження контракту, який спливає влітку 2023 року.

За контрактом із ПСЖ Ліонель Мессі має право віддавати пріоритет матчам збірної Аргентини. За інформацією TN, у контракт гравця з французьким клубом включено пункт – він має право віддавати пріоритет матчам збірної Аргентини перед будь-якою офіційною чи товариською грою ПСЖ. Тому Мессі має намір вирушити до розташування збірної Аргентини перед грою 15-го туру Ліги 1 проти «Осера», яка пройде 13 листопада.

Нагадаємо, у групі H Ліги чемпіонів завершилися матчі 6 туру. «Ювентус» приймав «ПСЖ», а «Маккабі» – «Бенфіку».

Зустріч у Турині завершилася перемогою парижан з рахунком 2:1. Вже на 13-й хвилині Кіліан Мбаппе відкрив рахунок, але Леонардо Бонуччі наприкінці першого тайму відновив рівновагу. Втім, французький клуб здобув перемогу завдяки точному удару Нуно Мендеша у другому таймі.

«ПСЖ» набрав 14 очок, але не зміг посісти перше місце у групі. Парижан обійшла «Бенфіка», яка у своєму матчі розгромила «Маккабі» з рахунком 6:1. «Ювентус» тепер продовжить виступ у Лізі Європи, а для «Маккабі» єврокубковий сезон завершено.



Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости