Темы дня:

Божевілля Путіна слід перечекати місяць-два – Данілов

Божевілля Путіна слід перечекати місяць-два – Данілов

У Росії дуже нестабільна обстановка, а дії лідера країни говорять про розпач, наголосив глава РНБО.

Ситуація в РФ нестабільна, і українцям потрібно “перечекати божевілля” російського лідера Володимира Путіна кілька місяців. Про це в ефірі телемарафону 21 жовтня заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

“Так, буде важко, але нам потрібно пройти цей складний період… Він триватиме десь місяць-півтора-два. Божевільність у голові цього Гітлера сучасності оселилася і не хоче звідти виходити. Нам просто потрібно зараз це витримати”, – наголосив він.

Глава РНБО зазначив, що на відчай РФ вказують не лише втеча окупантів з Енергодара та повідомлення про замінування Каховської ГЕС. Україна має в своєму розпорядженні розвіддані, які підтверджують “неспокійну обстановку” в Росії.

“Там оселився терор проти власного народу. Нещодавно з’явився указ Путіна щодо людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав указ, щоб усіх їх зв’язати кров’ю. У них там уже почалися всі ці процеси. Ми їх прогнозували на листопад… Ці кроки, які вони роблять, говорять про те, що впевненість у перемозі у них – нуль. Тому це кроки розпачу”, – зазначив Данілов.

Він додав, що президент РФ нагадує Гітлера у травні 1945 року, який також видавав “якісь укази”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости