Темы дня:

ЗСУ атакували 11 місць дислокації військ РФ

ЗСУ атакували 11 місць дислокації військ РФ

Основні зусилля ворог зосереджує на наступальних діях на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір вівторка, 14 березня.
У Генштабі зазначають, що РФ основні зусилля зосереджує на наступальних діях на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямах і не залишає спроб виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.
Повідомляється, що протягом доби ворожі війська завдали 30 авіаційних та 8 ракетних ударів, один з яких – Краматорськ Донецької області. Там пошкоджено триповерховий житловий будинок, є загиблі та поранені.
Ще одного ракетного удару було завдано по селищу Одеської області – уламками ракети пошкоджено одну з будівель дитячого навчального закладу Золота Рибка, люди не постраждали.
Крім того, ворожі війська здійснили понад 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Високим залишається рівень ракетної загрози на усій території України.
У Генштабі зазначають, що ворог не залишає спроб захопити місто Бахмут, де тривають постійні позиційні бої.
Повідомляється також, що у населеному пункті Абрикосівка на тимчасово окупованій території Херсонської області російські війська за підтримки місцевої так званої окупаційної влади проводили фільтраційні заходи. Зазначається, що причиною обшуків у будинках та оглядів засобів мобільного зв’язку, ноутбуків і комп’ютерів стало влучення Силами оборони України в місце базування одного з підрозділів армії РФ. Внаслідок успішної роботи Сил оборони повністю знищено чотири одиниці броньованої техніки (БМП/САУ) та не менше 15 окупантів. Число поранених перевіряється і уточнюється.
Авіація Сил оборони за добу завдала дев’яти ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два райони зосередження особового складу противника.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости