Темы дня:

Зеленський зустрівся з військовими на Сумщині

Зеленський зустрівся з військовими на Сумщині

Володимиру Зеленському розповіли про організацію оборони на трьох лініях рубежів у Сумській області.

Президент Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Сумську область, де зустрівся з військовими та оглянув будівництво укріплень. Про це повідомила пресслужба глави держави у середу, 27 березня.

Вказано, що Зеленський відвідав розташування 117-ї окремої бригади територіальної оборони.

“Глава держави заслухав доповіді командувача оперативно-тактичного угруповання Сіверськ генерал-майора Дмитра Красильникова та комбрига – полковника Максима Аксамитовського щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності бригади та взаємодії з сусідніми підрозділами”, – йдеться у повідомленні.

Військові розповіли про те, як росіяни використовують керовані авіабомби. Обговорювались потреби в засобах боротьби з цим типом озброєння.

Також Володимиру Зеленському розповіли про організацію оборони на трьох лініях рубежів. Було обговорено актуальні потреби у зброї та техніці. Президент ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд біля міста Суми. Він оглянув траншеї, бліндажі, вогневі та командно-спостережні пункти.

Президент поспілкувався із захисниками України і нагородив їх орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, За мужність ІІІ ступеня, медалями За військову службу Україні та Захиснику Вітчизни.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости