Темы дня:

Відновити техпаспорт на авто та забронювати номерний знак можна буде онлайн

Відновити техпаспорт на авто та забронювати номерний знак можна буде онлайн

Українці зможуть обрати й забронювати бажану комбінаціюномерного знака.

В Україні буде доступною послуга з онлайн-бронювання номерного знаку. Власники авто в кілька кліків зможуть обрати й забронювати бажану комбінацію номерного знака в Електронному кабінеті водія та одразу оплатити, якщо було обрано платну комбінацію, розповідає заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий у статті “Сервісні центри МВС: які зміни чекають українців у 2023 році”.

Упродовж 10 днів необхідно закріпити цей номерний знак в обраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій з авто.

Заступник міністра також зазначає, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну виникла проблема, на яку потрібно адекватно швидко реагувати, — втрачені/знищені документи. Тому МВС планує впровадити онлайн подачу заявки на відновлення втраченого свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) і можливість його доставки з поштою.

В Україні громадяни зможуть обирати спосіб проходження теоритичного курсу для отримання посвідчення водія: самостійно або в автошколі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости