Темы дня:

В Україну прибула постпред США при ООН

В Україну прибула постпред США при ООН

Томас-Грінфілд зустрінеться з лідерами українського уряду та з представниками гуманітарних організацій.

В Україну у вівторок, 8 листопада, з візитом прибула постійний представник США при ООН Лінда Томас-Грінфілд. Про це повідомив директор з комунікацій та прес-секретар представництва США при ООН Нейт Еванс.

“Постпред США при ООН перебуває у Києві для зустрічей, щоб підтвердити непохитну підтримку США України, коли вона захищає свою свободу та суверенітет в умовах жорстокого та неспровокованого вторгнення Росії”, – сказано в повідомленні.

Як зазначили у посольстві США в Україні, Томас-Грінфілд зустрінеться з лідерами українського уряду. Вона спостерігатиме за зусиллями щодо документування та збереження свідчень звірств, здійснених російськими військами, і почує розповіді тих, хто вижив, із перших вуст.

Під час зустрічі сторони також обговорять глобальну кризу продовольчої безпеки, посилену вторгненням РФ, та продовження Чорноморської зернової ініціативи наступного року.

Також планується зустріч із гуманітарними організаціями, які працюють над забезпеченням потреб у підготовці до зими вразливих груп населення, які постраждали від атак РФ.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости