Темы дня:

Укренерго повідомило про ситуацію зі світлом в Одесі

Укренерго повідомило про ситуацію зі світлом в Одесі

До кінця тижня в Одеському районі триватимуть роботи з підвищення надійності роботи енергосистеми.

Енергетикам вдалось відновити подачу електроенергії в Одесі за тимчасовими схемами. Про це повідомляє Укренерго у вівторок, 28 лютого.
“Ввечері у понеділок було відновлено заживлення Одеси та Одеського району. Наразі Одесу заживлено за тимчасовими схемами, але до кінця тижня ми будемо працювати над підвищенням надійності, тому можливі невеликі обмеження”, – йдеться у повідомленні.
Також складною є ситуація у прифронтових областях. У Харківській та Сумській областях внаслідок обстрілів є пошкодження мереж обленерго та знеструмлення населених пунктів. Там тривають ремонтні роботи.
Загалом по Україні споживання електроенергії перебуває на рівні звичайного робочого дня. Дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і поки що не прогнозується. Мережевих обмежень немає.
Наразі в енергосистемі працюють усі види електростанцій. Через повінь активно працюють гідроелектростанції. Імпорт електроенергії незначний.
На всіх енергооб’єктах, які раніше зазнали пошкоджень від ракетних та дронових атак росіян, тривають ремонти для повного відновлення їхньої функціональності та підвищення надійності передачі електроенергії.
Нагадаємо, вранці 27 лютого в Одесі сталось аварійне відключення електроенергії. У місті зупинились трамваї та тролейбуси. Виникли проблеми з водопостачанням.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости