Темы дня:

Удар по Харкову: є зниклі безвісти

Удар по Харкову: є зниклі безвісти

Російські війська вдень у середу, 20 березня, завдали ударів по одному з районів Харкова.

В результаті ракетного удару росіянами по місту Харків зниклими безвісти вважаються п’ять осіб. Про це у середу, 20 березня повідомив мер Харкова Ігор Терехов в Telegram.

“На додачу до пʼяти загиблих маємо ще стільки ж тих, хто зник безвісті. Їхні особи встановлені, але самі вони не знаходяться ані серед поранених, ані серед загиблих”, – написав Терехов.

За його даними, станом на 22.30 кількість поранених – девʼятеро осіб. Рятувальники майже ліквідували пожежу, однак є тління у будівлі.

“Наразі пошуково-рятувальна операція продовжується”, – повідомив він.

Як повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, усі жертви удару є цивільними особами. Попередньо, загиблі – це двоє жінок та троє чоловіків.

“Ми відібрали зразки ДНК всіх п’яти тіл, криміналісти працюватимуть всю ніч. Маємо встановити та порівняти з тими зразками, які надали родичі ймовірних жертв”, – констатував він.

За даними поліції, в будівлі на момент обстрілу було 65 людей. Наразі двоє перебувають у важкому стані, ще четверо – у лікарні.

“Продовжуємо збирати інформацію. Швидкість ракети в момент влучання могла бути понад 1000 кілометрів на годину”, – додав Болвінов.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости