Темы дня:

Удар по передмістю Дніпра: З’явилися подробиці загибелі дитини

Удар по передмістю Дніпра: З’явилися подробиці загибелі дитини

Разом із мамою Ліза була вдома, коли росіяни поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами. Дівчинку знайшли мертвою.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив подробиці трагедії в Підгородненській громаді, де внаслідок ракетного удару загинула дворічна дитина.

“Її звали Ліза. Їй було лише два роки. Весела й життєрадісна дівчинка. Разом із мамою вона була вдома, коли російські покидьки поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами. Складно уявити, що відчував батько дівчинки, який чимдуж прибіг з роботи і побачив цю картину. Він несамовито кричав. Одразу ж кинувся допомагати рятувальникам. Спочатку з-під руїн дістали дружину та доправили до реанімації. Донечку знайшли близько третьої ранку. Дістали вже бездиханне тіло малої…” – написав про трагедію голова ОВА.

Повідомляється, що ліквідаціє наслідків атаки триває.

“Місце злочину рашистів у Підгородненській громаді відвідали разом із віцепрем’єр-міністром Іриною Верещук. Там триває ліквідація наслідків. Працюють усі служби. Розгорнули гуманітарні місії благодійні організації. Поряд з людьми місцева влада. Приймають звернення від мешканців постраждалих осель. За кожну вбиту безневинну дитину, за кожен розтрощений дім. За все скоєне – агресора ненавидітимуть покоління за поколінням”, – йдеться у повідомленні.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости