Темы дня:

У Туреччині розповіли про спецоперацію в Сирії та Іраку

У Туреччині розповіли про спецоперацію в Сирії та Іраку

З 19 листопада точними ударами було знищено велику кількість об’єктів терористів, а також нейтралізовано 364 бойовики, заявили в міноборони країни.

Турецька армія в рамках операції Коготь-Меч у Сирії та Іраку нейтралізувала 364 терористи. Про це заявив глава Міноборони країни Хулусі Акар 10 грудня, повідомляє Анадолу.

За його словами, в рамках операції, розпочатої 19 листопада, точними ударами було знищено велику кількість укриттів, тунелів, складів зі зброєю, “штабів” терористів, нейтралізовано 364 бойовики, включаючи ватажків злочинної організації.

Крім того, завдяки іншій операції з 17 квітня поточного року від терористів зачищено кілька прикордонних районів Іраку.

Акар наголосив, що Анкара продовжить боротьбу з тероризмом із колишньою рішучістю.

“Ніхто, особливо країни, які дестабілізують регіон, не повинні чекати від Туреччини ігнорування дій терористів, які орудують біля її кордонів. ЗС Туреччини вживали і вживатимуть усіх необхідних заходів для забезпечення безпеки країни та народу”, – зазначив міністр.

Він додав, що єдиною мішенню для турецької армії були і залишаються терористи з будь-яких злочинних угруповань.

“Для Туреччини немає абсолютно жодної різниці між терористичною організацією PKK та її злочинним відгалуженням YPG у Сирії. PKK та YPG/PYD – сторони однієї медалі. Ми сповнені рішучості врятувати країну та народ від цієї напасті”, – запевнив глава Міноборони.

Нагадаємо, 20 листопада літаки турецьких ВПС завдали ударів по позиціях курдів у кількох населених пунктах на півночі Сирії, зокрема, по стратегічно важливому місту Кобані.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости