Темы дня:

У СБУ відреагували на звинувачення Лукашенка

У СБУ відреагували на звинувачення Лукашенка

Українська Служба безпеки зазначила, що не коментуватиме заяв самопроголошеного президента Білорусі.

Служба безпеки України відмовилася коментувати звинувачення глави правлячого режиму Білорусі Олександра Лукашенка щодо подій на аеродромі Мачулищі, повідомляє Інтерфакс-Україна.
“Служба безпеки України не має наміру коментувати слова людини, яка називає себе президентом Білорусі. Що ж до будь-яких випадків “бавовни”, то про неї ми зможемо детально поговорити після нашої перемоги”, – заявили в СБУ.
Раніше у КДБ Білорусі заявили, що до диверсії проти російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50 на аеродромі Мачулищі причетна Служба безпеки України.
Нагадаємо, Лукашенко вперше підтвердив вибух на аеродромі Мачулищі під Мінськом, де було пошкоджено російський літак А-50. Він також розповів свою версію події з “українським диверсантом”.
Крім того, Лукашенко використав лайку відносно президента України у зв’язку з інцидентом у Мачулищах.
У МЗС України назвали звинувачення з боку Лукашенка інсинуаціями, спрямованими на те, щоб виправдати його підтримку агресії Росії.
Раніше повідомлялося, що російський літак у Мачулищах пошкодили білоруські партизани, які благополучно залишили Білорусь.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: