Темы дня:

“У нас різні шляхи і цілі”: Юлія Яцик залишила “Слугу Народу”

“У нас різні шляхи і цілі”: Юлія Яцик залишила “Слугу Народу”

Народна депутатка Юлія Яцик склала заяву про вихід з партії «Слуга народу». Натомість вона продовжить брати участь у діяльності Добровольчого формування територіальної громади та залишиться на посаді радника командира 110-ї Запорізької окремої бригади територіальної оборони.

Про це Яцик написала у Facebook.

«”Жили без любви, расстались без печали” – якось так. Більше з політичною партією “Слуга народу” мене нічого не пов’язує» – прокоментувала депутатка своє рішення.

Яцик розповіла про причини, через які залишила політичну силу. За її словами, це, зокрема, імовірна корумпованість представників партійного осередку в Запорізькій області.

«Ручне керування партійним осередком СН в Запорізькій області, якого забажали корумповані Олександр Старух, Геннадій Фукс та фаворитка смотрящого від Офісу Злата Некрасова для протягування потрібних їм і її співмешканцю Віктору Щербині корупційних голосувань, не залишило мені вибору», – пояснила Яцик.

Крім цього, вона заявила про «безпідставний розпуск» політичної ради, яку раніше очолювала і в якій також перебували міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та народний депутат Павло Мельник.

Політикиня каже, що це було зроблено «за вказівкою» заступниці голови Запорізької ОДА Злати Некрасової, а згодом «обрано “ручний” склад політради, за допомогою яких Некрасова впливатиме на місцевих депутатів, погрожуючи застосуванням імперативного мандату у разі неголосування за потрібні їй питання».

Зважаючи на це, Юлія Яцик наголосила, що без вагань йде зі «Слуги Народу», бо має з політсилою «різні і шляхи, і цілі». До того ж, зазначила про заборону членства в партіях для військовослужбовців і учасників добровольчих формувань.

«Отже, вибір між членством в партії СН та участю в ДФТГ N6 і посадою радника командира 110-ї Запорізької окремої бригади ТРО у мене навіть не стояв! Саме тому я з легким серцем склала заяву про вихід з політичної партії “Слуга народу” і зітхнула з полегшенням. Дотримуючись присяги Народного Депутата України, продовжую працювати в інтересах народа України!» – підсумувала вона.

Раніше повідомлялося, що народний депутат Олександр Трухін, який рік тому потрапив у ДТП, що спричинила неабиякий розголос і скандал, залишає фракцію «Слуга народу» у Верховній Раді.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: