Темы дня:

ТВОРИ УКРАЇНУ разом з УКРАЇНСЬКОЮ КІНОШКОЛОЮ!

ТВОРИ УКРАЇНУ разом з УКРАЇНСЬКОЮ КІНОШКОЛОЮ!

Набір на навчання триває:

  • акторська програма
  • режисерська програма
  • операторська програма 
  • продюсерська програма 
  • сценарна програма 
  • звукорежисерська програма
  • та УКРАЇНСЬКА КІНОШКОЛА. ДІТИ чекають на своїх студентів.

Кіношкола має дворічні, річні, короткі програми та програми для дітей та підлітків.

Кращі випускники УКРАЇНСЬКОЇ КІНОШКОЛИ (UKRAINIAN FILM SCHOOL)

УКРАЇНСЬКА КІНОШКОЛА (UKRAINIAN FILM SCHOOL) – перша та найпотужніша кіношкола в Україні. Заснована на базі найбільшої у Східній Європі кіностудії FILM.UA.

УКРАЇНСЬКА КІНОШКОЛА (UKRAINIAN FILM SCHOOL) має ультрасучасне освітлювальне, звукове та відеообладнання, знімальні павільйони, виробничі платформи Postproduction HUB і Dolby Premier Studio, кінотеатр, а також склади реквізитів і костюмів. це власність кіностудії, а б додала це в опис кіностудії, вище, закритого циклу..

Зі студентами працюють педагоги-практики – профі сучасного кінематографа, вони діляться актуальними знаннями і специфікою роботи на знімальних майданчиках, так як продовжують знімати знакові і масштабні проекти для України та інших країн. Крім того, для студентів також відкриті двері знімальних майданчиків і кастингів кіно- / телепроектів студії як під час навчання, так і після випуску. Студенти мають доступ до всіх ресурсів FILM.UA.

Викладачі УКРАЇНСЬКОї КІНОШКОЛИ. ДІТИ знають як викладати дітям та тінейджерам, і як поступово занурювати їх у світ сценаріїв, кастингів, зйомок і прем’єр.

Програма триває від 1 до 3 років, далі студент вступає до старшої школи.

Всі студенти знаходять однодумців та будують з ними надійні ділові зв’язки. Вже за 1 рік студенти на практиці навчаються професійній майстерності актора, режисера, сценариста, оператора й продюсера та отримують повний шоуріл власних робіт.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости