Темы дня:

Стала відома дата показу телеверсії Оскара з нагородженням України

Стала відома дата показу телеверсії Оскара з нагородженням України

Раніше Disney Entertainment повідомила, що певні номінації та частини шоу не можуть бути включені в 90-хвилинну версію через часові обмеження.

У міжнародну скорочену версію церемонії вручення премії Оскар-2024 повернули вирізану частину з промовою режисера Мстислава Чернова та врученням статуетки за фільм 20 днів у Маріуполі. Про це повідомляє Суспільне мовлення.

“Після звернення Суспільного Мовлення, а також Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення організатори премії – Американська кіноакадемія – доповнила міжнародну скорочену телеверсію номінацією “Найкращий повнометражний документальний фільм”. Компанія Disney, яка займається міжнародним ліцензуванням шоу, – надіслала  оновлену скорочену версію”, – говориться у повідомленні.

Відтак, телеканал Суспільне Культура покаже скорочену телеверсію у п’ятницю, 22 березня, о 20:00. Раніше показ був запланований на 11 березня, але був перенесений.

“Ми вдячні організаторам Оскара, що зреагували на наш аргументований протест єдино правильним шляхом і після виваженої комунікації повернули у скорочену телеверсію номінацію, в якій переміг український документальний фільм 20 днів у Маріуполі. Ця перемога команди Мстислава Чернова має велике значення не лише для української кіноіндустрії, а й для всіх українців – зрештою, саме це ми побачили у тисячах відгуків у соціальних мережах”, – сказав виконавчий продюсер телеканалу Суспільне Культура Лук’ян Галкін.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: