Темы дня:

Росія відновлює стратегічний запас ракет – Ігнат

Росія відновлює стратегічний запас ракет – Ігнат

Відновлення бойових можливостей може загрожувати всьому Балтійському регіону.

Росіяни почали відновлювати свій стратегічний запас ракет, які ще до того ж є носіями ядерної зброї. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

“Вони не просто накопичують ракети – вони відновлюють свій стратегічний запас. Адже більшість ракет, про які ми з вами говоримо, є ще й носіями тактичної ядерної зброї. Їм цей критичний запас потрібно мати, щоб загрожувати країнам НАТО та іншим ворогам”, – сказав Ігнат.

Він додав, що ворог ретельніше готується до реалізації свого плану щодо “виключення” української енергетики, для цього противник наростив виробництво високоточних ракет і запустив збирання іранських “Шахедів”.

Таку ж думку висловив генерал-лейтенант Юрген-Йоахім фон Сандрарт, командувач Багатонаціональним корпусом НАТО на Північному Сході.

Він заявив, що Росія почала відновлювати свої бойові можливості, що загрожує Балтійському регіону.

“Наразі Росія значною мірою віддана своїй незаконній війні проти України, але вона вже почала і продовжуватиме відновлювати свої бойові можливості окремо від війни в Україні, що створює високу загрозу для регіону Балтії”, – зазначив генерал, передає LRT.

Раніше глава МЗС Литви Габріеліус Ландсбергіс заявив, що Росія мобілізує свої ресурси проти НАТО. Однак Захід не вважатиме безпосередньою загрозою для себе війну, яку Росія веде проти України, поки Кремль не влаштує щось аналогічне раптовому нападу Японії на Перл-Харбор у 1941 році.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: