Темы дня:

Росія формує “добровольчий корпус” – ГУР

Росія формує “добровольчий корпус” – ГУР

У “добровольчому корпусі” використовують такий самий підхід, який застосовував Вагнер у Бахмуті, зазначив Вадим Скібіцький.

Країна-агресор Росія формує “добровольчий корпус” у складі 18 тисяч осіб. До його складу увішли колишні “вагнерівці”. Про це сказав заступник начальника Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький в інтерв’ю для Інтерфакс-Україна, оприлюдненому в п’ятницю, 23 лютого.

“У РФ зараз формують добровольчий корпус із 18 тисяч осіб. Це, зокрема, всі колишні “вагнерівці”, керує цим Міністерство оборони. Вони зараз діють і в районі Авдіївки. Ось і бригада Ветерани – це і є “добровольчий корпус”, який застосовує Росія. Так, їх активно використовують через те, що мають бойовий досвід. Тобто на полі бою їх зараз можна побачити”, – розповів він.

За словами Скібіцького, у “добровольчому корпусі” використовують такий самий підхід, який застосовував Вагнер у Бахмуті.

“Це постійні штурмові дії та досягнення результату будь-якою ціною. Що стосується зарплати, то вона там майже така сама, як і в збройних силах Росії. Але у Вагнера зарплата була вищою, і Вагнер дуже цінував своїх інструкторів і командирів”, – сказа він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости