Темы дня:

РФ втрачає щомісяця 25 тисяч військових в Україні – радник Залужного

РФ втрачає щомісяця 25 тисяч військових в Україні – радник Залужного

Ден Райс зазначає, що Путін і понині продовжує здійснювати промах за промахом, порушуючи всі принципи війни.

Російська армія втрачає щомісяця близько 25 тисяч військових в Україні. Про це заявив радник головнокомандувача ЗСУ, американський офіцер Ден Райс в інтерв’ю NV, опублікованому в четвер, 23 березня.
“Я вважаю, що Бахмут – це місце, куди пішла вмирати російська армія”, – підкреслив він.
За його словами, Путін продовжує робити промах за промахом, порушуючи всі принципи війни.
“Рік тому він напав на Україну не в той місяць. У лютому в цих умовах не атакуєш. Але він все одно продовжив атакувати цього року в лютому і березні. І все, що він робив, це “з’їдав” свою армію. Атакуючи на відкритій місцевості, піхотою проти артилерії, вони втратили так багато росіян”, – пояснив він.
Нині українські військові вбивають близько 25 тисяч російських солдатів на місяць, додав він. На його думку, приблизно такими ж будуть цифри за березень. Він також додав, що близько 75 тисяч втрат росіян в Україні за березень – це поранені.
Райс зазначив, що на сьогоднішній день знищуються найкращі підрозділи армії РФ, адже це жахливий час для атаки.
“Тому, коли настане правильний час для наступу, навесні, в України буде набагато сильніша армія, набагато краще забезпечення, ніж це було рік тому. І ви повинні перейти в наступ, щоб відвоювати позиції. І я вірю, що цієї весни в України буде дуже потужний “контрнаступ, який шокує світ”, – резюмував військовий.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з 24 лютого 2022 року по 23 березня 2023 року загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становлять 168 150 осіб.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости