Темы дня:

РФ продовжує зазнавати значних втрат – ЗСУ

РФ продовжує зазнавати значних втрат – ЗСУ

Задля поповнення втрат у живій силі і для доукомплектування підрозділів 1-го армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення про військове вторгнення РФ в Україну станом на вечір понеділка, 12 грудня.
У Генштабі зазначають, що противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Запорізькому напрямках.
Протягом доби окупанти завдали шість ракетних ударів, чотири з яких – по цивільній інфраструктурі у Костянтинівці Донецької області, а також здійснили із РСЗВ обстріл Херсона.
Повідомляється також, що противник продовжує зазнавати значних втрат. Зокрема, у лікарні у місті Кремінна Луганської області перебувають більш як 100 російських військових з різнотяжкими пораненнями.
“З метою поповнення втрат у живій силі і доукомплектування підрозділів 1-го армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок. 28 осіб жіночої статі вже призвано і направлено на підготовку Калінінським районним військовим комісаріатом Донецька”, – йдеться у вечірньому зведенні.
Авіація Сил оборони протягом доби завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
Українські ракетники й артилеристи уразили два пункти управління та чотири райони зосередження особового складу окупантів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости