Темы дня:

РФ обстріляла багатоповерхівку у Бахмуті, є загиблі

РФ обстріляла багатоповерхівку у Бахмуті, є загиблі

Внаслідок обстрілу багатоповерхівки в Бахмуті загинули двоє людей, троє отримали поранення. У Костянтинівці пошкоджено дитсадок та коледж.

У Бахмуті російські військові обстріляли багатоповерхівку. Вбито двоє людей, троє отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.
Крім того, за його словами, війська РФ завдали двох ракетних ударів по Костянтинівці. Пошкоджено дитсадок та коледж. А вранці 21 січня окупанти обстріляли Авдіївку із Градів.
“Напередодні ввечері росіяни обстріляли Курахове – влучили у два приватні будинки і торговий павільйон, пошкодили шість багатоповерхівок. В Авдіївці вночі тривали хаотичні обстріли, а до ранку місто зазнало чотирьох обстрілів з Градів”, – зазначив глава ОВА.
Як повідомив Кириленко, у Нью-Йорку пошкоджено три будинки. Також тривають постійні обстріли у Парасковіївці Соледарської громади.
“На Лисичанському напрямку пошкоджено багатоповерхівку в Лимані та три приватні будинки в Дробишевому. Триває обстріл Торського і Зарічного, а також Сіверська, – додав глава ОВА.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости