Темы дня:

Правильне харчування щодня: де знайти оригінальні рецепти з фото

Правильне харчування щодня: де знайти оригінальні рецепти з фото

Будь-яка дівчина бажає виглядати привабливо та мати струнку фігуру. Деяким жінкам для цього доводиться прикладати мінімум зусиль, адже природи їх нагородила ідеальними параметрами. Якщо ж є схильність до повноти, велику увагу необхідно приділяти збалансованій дієті. Якщо вас цікавлять рецепти правильного харчування на кожен день з фото, знайти їх у великій кількості можна на сторінках Digital журналу Woman Magazine. Професійні кухарі пропонують читачам можливість приготувати смачні та поживні страви, що наповнять Ваш організм корисними елементами та сполуками, нададуть сил та енергії на цілий день.

Правильне харчування: смачно й корисно

Коли заходить мова про правильне харчування, переважна більшість людей уявляє щось не дуже смачне та не апетитне. Насправді це не так. На сторінках жіночого онлайн-журналу ви побачите, що приготувати можна безліч страв та закусок, використовуючи прості та цілком доступні інгредієнти, що знайдуться майже у будь-якій оселі. Приміром, тонкий лаваш з м’ясом, зеленню, шматочками томатів та паприкою, можна зробити для всієї родини буквально за п’ять хвилин. Це буде вдалий вибір на сніданок або обід. Та й на вечерю іноді хочеться чогось особливого.

Вкрай необхідно, аби до вашого щоденного меню входили салати. Про користь овочів та фруктів можна писати дуже довго:

  • містять багато мінеральних речовин;
  • вітаміни сприяють кращому засвоєнню їжі, підсилюють імунітет;
  • клітковина м’яко очищає стінки кишківника;
  • салати є ідеальним доповненням до будь-яких м’ясних страв.

Смачні салати рецепти з фото покроково вашій увазі пропонує Woman Magazine. Ви також знайдете поради досвідчених кухарів, що знають різноманітні секрети, завдяки котрим навіть проста та недорога страва смакуватиме, ніби приготована у найдорожчому ресторані. А взимку, коли за вікном мінусові температури, весняні салати ресторанні рецепти від жіночого журналу допоможуть вам краще перенести сезон холодів та застуд. Усі інгредієнти можна без особливих проблем придбати у супермаркетах біля вашої домівки.

Оригінальні рецепти закусок та десертів

Не є таємницею, що у сучасному напруженому ритмі життя стреси та депресії не є чимось рідкісним. Здебільшого ці негативні стани виникають восени та взимку, коли не вистачає сонячного світла та тепла. Woman Magazine підкаже читачам, що можна приготувати, щоб ефективно позбутися поганого настрою та пригніченості. Як відомо, трохи солоденького є найкращим лікарем від депресії та перевтоми. 

Бажаєте почастувати себе та своїх подруг смаколиками та різними закусками для дружньої вечірки? Для приготування солодкого динного сорбету знадобляться лише:

  • рис;
  • половинка замороженої дині;
  • трохи вершків;
  • цукор, м’ята, цедра;
  • тархун. 

Кілька хвилин роботи з блендером, й солодкий сироп, котрий додаємо до вареного рису, готовий. Якщо ж полюбляєте куховарити, та пригощати членів родини на обід чи сніданок чимось оригінальним, кулінарні рецепти з фото від жіночого онлайн-журналу – це саме те, що потрібно на щодень. Яблучний тарт, домашні сирки у шоколаді, бананові млинці за декілька хвилин – усі ці та багато інших рецептів з покроковим описом та відео постійно публікують на сторінках сайту за посиланням.

Ну, а коли плануєте вечірку для друзів та подруг, або романтичну вечерю для коханого, є величезна кількість різноманітних закусок, що сподобаються всім. Приготувати їх можна протягом декількох хвилин з найменшими зусиллями та фінансовими витратами. Не оминули редактори й тему війни. Що взяти до бомбосховища? Якими продуктами запастися у разі зникнення світла? Відповіді на ці запитання також розміщено на сторінках Woman Magazine.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости