Темы дня:

Працюємо над рішенням саміту НАТО – Зеленський

Влада робить все, щоб рішення на саміті НАТО для України було таким, яке спрацює, запевнив президент.

Україна робить усе можливе, щоб на саміті НАТО у Вільнюсі було прийняте таке рішення, яке “спрацює” для нашої держави. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у понеділок, 22 травня.

За його словами, цього та найближчими тижніями відбудуться нові зустрічі та переговори. Більшою мірою йдеться про візити партнерів в Україну. Очікується, що нові тижні принесуть ще більше зброї для України.

“Щотижня додаємо змісту для України від саміту у Вільнюсі. Ми робимо все, щоб рішення на саміті для нас було таким, яке спрацює. Подивимось, але, тим не менш, ми працюємо над цим”, – сказав президент.

Зеленський також відзначив прийняття декларації від Парламентської асамблеї НАТО.

“Речі названі своїми іменами – чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології. Це правильна основа і для інших міжнародних організацій”, – підкреслив він.

Також президент повідомив про підготовку до декількох проміжних безпекових заходів у країнах-сусідах – тих, які найбільше підтримують Україну. Тому будуть і нові звернення для зміцнення наших зв’язків із партнерами.

“Така наша інтенсивна зовнішня політика, різні нестандартні формати, максимум корисної уваги світу до України, до нашого захисту – будемо все це продовжувати. Щоразу більше результатів для України – ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування – все це обов’язково”, – запевнив Зеленський.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости