Темы дня:

Окупаційна влада Криму “націоналізувала” квартиру Зеленських

Окупаційна влада Криму “націоналізувала” квартиру Зеленських

“Влада” Криму вирішила “націоналізувати” квартиру в Ялті, що належить першій леді України Олені Зеленській.

В анексованому РФ Криму окупаційна влада вирішила “націоналізувати” квартиру родини президента України Володимира Зеленського, яка знаходиться у Ялті. Про це повідомляють російські ЗМІ в середу, 24 травня.

Зазначається, що також було привласнено майно й інших осіб, зокрема, 57 об’єктів власності, що належать громадянам України.
“Рішенням “держради” Криму “націоналізовано”, зокрема, виноробне підприємство Алеф-Віналь-Крим, яке належало Вадиму Єрмолаєву, торгові площі Скай плаза в Ялті, бенефіціаром яких є колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, сільгосппідприємство в Ленінському районі Семисотка та компанія, пов’язане з оточенням Арсена Авакова, та інші активи”, – йдеться у повідомленні.
Крім того, окупанти “націоналізували” будівлю Меджліса кримсько-татарського народу в Сімферополі.

Так званий “глава” Криму Сергій Аксьонов у своєму Telegram-каналі написав, що “Росія “націоналізувала” квартиру дружини президента України Олени Зеленського в Ялті”.

Нагадаємо, раніше “влада” Криму ухвалила рішення про “націоналізацію” майна “іноземних громадян і держав, які вчиняють щодо Росії недружні дії”. До переліку увійшли близько 500 об’єктів нерухомості.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости