Темы дня:

Обстріл пошкодив енергоб’єкт на сході – Укренерго

Обстріл пошкодив енергоб’єкт на сході – Укренерго

Ремонтні бригади працюють на всіх об’єктах високовольтної мережі, які зазнали 15 ракетних та 18 дронових атак росіян.

Ракетна атака росіян не призвела до необхідності обмеження споживання електроенергії, але ситуація на сході України залишається складною. Про це повідомляє Укренерго у п’ятницю, 28 квітня.

“Ранкова ракетна атака росіян не завдала пошкоджень енергетичній інфраструктурі та не призвела до необхідності обмеження споживання. Однак залишається складною ситуація на сході України, де через обстріли зазнав пошкоджень енергетичний об’єкт”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Водопілля спадає. Гідроелектростанції продовжують працювати не тільки для покриття піків споживання зранку та ввечері, але й упродовж всієї доби.

Триває експорт електроенергії у Польщу та Молдову, також продовжується незначний імпорт зі Словаччини.

Ремонтні бригади Укренерго працюють на всіх об’єктах високовольтної мережі, які зазнали 15 ракетних та 18 дронових атак росіян.

“Для відновлення того рівня надійності енергопостачання, який був до масованих обстрілів, все ще необхідно багато ресурсу та часу”, – відзначили в Укренерго.

Нагадаємо, в ніч на 28 квітня Росія здійснила чергову ракетну атаку на Україну. Українські військові збили 21 із 23 російських крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два дрони оперативно-тактичного рівня.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости