Темы дня:

Міненерго повідомило, де є відключення світла

Міненерго повідомило, де є відключення світла

Внаслідок технологічних порушень залишається без світла частина споживачів у Кіровоградській, Дніпропетровській і Чернігівській областях.

Вісім областей України частково знеструмлені через російські обстріли та технологчні порушення не мережах. Про це повідомляє Міненерго у четвер, 13 липня.

За даними відомства, через черговий ракетно-дроновий удар росіян по території України влучань в об’єкти енергетичної інфраструктури не було зафіксовано.

Разом з тим через обстріли знеструмлювалися 17 населених пунктів на Донеччині, чотри населених пункти – на Херсонщині. Також без світла частина споживачів у Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Чернігівській областях. У Херсоні без світла залишаються 12,9 тисячі споживачів.

Внаслідок технологічних порушень залишається без світла частина споживачів у Кіровоградській, Дніпропетровській, Чернігівській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Також триває ремонтна кампанія на об’єктах генерації – теплової, гідро- та атомної. Виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту немає.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости