Темы дня:

Литва надала Україні зимовий пакет допомоги

Литва надала Україні зимовий пакет допомоги

У пакет увійшли генератори, ліжка та сухпайки. 

Міністерство оборони Литви у п’ятницю, 17 листопада, повідомило про передачу Україні пакету військової допомоги. У рамках цього пакету країна передала генератори, ліжка та сухпайки, повідомило Міністерство оборони Литви.

“Литва твердо дотримується своїх зобов’язань щодо підтримки України і сьогодні передала нову партію військової допомоги для України. Допомога у вигляді електрогенераторів, польових пайків сприятиме задоволенню нагальних потреб України на полі бою, особливо в холодну пору року”, – йдеться у повідомленні Міноборони.

У відомстві уточнили, що надали стаціонарні дизельні електрогенератори потужністю 160 кВт. Зазначається, що вони мають обладнання, яке автоматично запускає генератор при вимкненні живлення в електромережах і вимикає його при відновленні електропостачання. При заповненому баку та повному навантаженні він може безперервно працювати не менше восьми годин. Генератори захищені від впливу середовища і можуть працювати за температури -30 ℃ або +40 ℃.

Нагадаємо, на початку місяця Литва передала Україні пускові установки ракет середньої дальності NASAMS. Перш ніж отримати пускові установки, українські військові пройшли комплексну підготовку в Норвегії, включно з курсами водіїв і ремонтників.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости