Темы дня:

Гайді Клум звинуватили у монетизації материнства

Гайді Клум звинуватили у монетизації материнства

Журналістка звинуватила Гайді в “монетизації материнства” і заявила, що та втратила “материнський компас”.

Німецька супермодель Гайді Клум стала об’єктом критики через участь у рекламній кампанії італійського білизняного бренду Intimissimi, у якій вона знялася разом зі своєюю 18-річною донькою Лені. Зірку розкритикувала колумністка Daily Mail Саманта Брік.

Брік написала, що Гайді страждає бажанням заробити на своїй дитині.

“Ведуча America’s Got Talent ще раз задерла свої ц*цьки й дупу в дорогій спідній білизні італійського гіганта Intimissimi. І знову вона незрозумілим чином показала свою дочку-підлітка в тому ж ліфчику та трусиках. Мої очі! Про що думали гуру реклами? Якщо у вас не було лоботомії, тримаю парі, ви згодні зі мною та мовчки називаєте це жахливою поведінкою. Але це, спраглі до соціальних мереж, одержимі 2023 роком, для вас. І в нав’язливій погоні за підписниками в інстаграмі – у Клум 10 мільйонів, а в її дочки 1,7 мільйона – немає жодних обмежень, коли справа доходить до монетизації материнства”, – йдеться у статті.

Також Брік обурило те, що Гайді, позувала з тортом між ногами.

“Тому що це говорить нам, потенційним клієнтам, не “купуйте ці красиві труси”, а, швидше, транслюється повідомлення поза брендом: “Знаменитості явно не дбають про те, як вони заробляють свої гроші”. Якщо це включає в себе биття їхньої власної плоті разом із плоттю їхніх дітей? Без проблем!” Моделі Victoria’s Secret Гайді Клум, звичайно, не звикати знімати своє вбрання. Жінка десятиліттями практично жила в одній спідній білизні. Добре їй. Якщо вона так хоче заробити, то гаразд. Проте, здається, що інтернет погоджується зі мною в тому, що поточна кампанія спідньої білизни для матері й дочки, одним словом, моторошна”, – зазначила авторка.

Також Саманта зазначила, що Гайді займається тим, що їй подобається, але не факт, що від цього в захваті Лені.

“Матері, які усвідомлюють, що на плоті їхніх дочок можна заробити холодні гроші, були постійним способом ще до того, як були сформовані терміни “супермодель” та “впливова людина”. Згадайте актрис Брук Шилдс та Джоді Фостер. Коли їхні матері думали, що Фостер у підлітковому віці може виступати в ролі повії, а 11-річна Шилдс теж може позувати топлес. Не дивно, що вони мали складні стосунки з матерями у дорослому віці. Хто на землі може звинувачувати їх? Матері мають оберігати, а не публічно пропагувати вразливі фізичні форми своїх дочок”, – додала представниця ЗМІ.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: