Темы дня:

Допоможіть нам захистити небо – Зеленський

Допоможіть нам захистити небо – Зеленський

Президент України звернувся до іноземних партнерів із проханням надати нам сучасні системи ППО у достатній кількості.

Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 18 грудня розповів про результати проведення Ставки та ситуацію в Донецькій та Луганській областях.
“Бахмутський напрямок – ключовий. Місто тримаємо, хоча окупанти роблять все, щоб там не залишилося жодної цілої стіни”, – сказав гарант.
Щодо Запорізької області, Херсонської, півдня, то президент зазначив, що там “поступово зменшуємо потенціал окупантів”. Знищено склади та логістику російської армії.
“ППО – постійний пріоритет Ставки, і я ще раз наголошую на цьому. Шановні партнери! Допоможіть нам повністю захистити наше небо, надавши нам швидше сучасні системи ППО в достатній кількості, ви можете позбавити державу-терориста головного інструменту терору. Це буде одним із найпотужніших” кроків, що наближають закінчення агресії. Росії доведеться йти шляхом припинення агресії, коли вона більше не зможе йти шляхом ракетних ударів”, – сказав Зеленський.
Також він розповів, що на Ставці детально обговорили захист кордону як з Росією, так і Білоруссю.
“Готуємось до всіх можливих оборонних сценаріїв. Хто б і до чого не схиляв Мінськ – це їм так само не допоможе, як і всі інші хворі ідеї в цій війні проти України та українців”, – резюмував президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости