Темы дня:

ЧФ РФ втратив більш як половину літаків – ЗМІ

ЧФ РФ втратив більш як половину літаків – ЗМІ

Україна нині послідовно досягає “кінетичного ефекту” глибоко в тилу Росії.

Вибухи на авіабазі Саки в анексованому Криму вивели з ладу більш як половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту Росії. Про це повідомляє Reuters.
Один із європейських чиновників на умовах анонімності сказав, що Україна наразі послідовно досягає “кінетичного ефекту” глибоко в тилу Росії, це істотно впливає на матеріально-технічну підтримку Росії та має психологічний вплив на російське керівництво.
“За нашою оцінкою, вибухи на аеродромі Саки 9 серпня вивели з ладу більш як половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту”, – заявив чиновник.
Він додав також, що загалом до цих вибухів війна перебувала у моменті, близькому до операційного застою.
За його словами, сухопутні війська жодної зі сторін не мають достатньої концентрованої бойової сили, щоб почати ефективні наступальні дії, які хоч якось суттєво можуть вплинути на перебіг війни.
Нагадаємо, 9 серпня у Криму пролунали вибухи на авіабазі Саки, де дислокувалися російські винищувачі і бомбардувальники, які робили нальоти на материкову Україну. У Повітряних силах ЗСУ підтвердили знищення дев’яти літаків на аеродромі в окупованому Криму.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости